Searching...
Facebook Menü Kodu, koddostu tarafından hazırlanmıştır.
Sitenize Eklemek İçin Tıklayın

Bu çalışma Creative Commons Attribution 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.
Kod içerisindeki bu uyarının ve diğer telif ibarelerinin/linklerinin kaldırılması yasaktır.
Sitemize Facebook Menüsü ekledik! Menümüz sayesinde site içinde arama yapabilir, sayfaya yorum yapabilir ve diğer pek çok işlevden yararlanabilirsiniz http://herdakikayeniyenibilgiler.blogspot.com/ !

Sponsorlar

30 Ağustos 2013 Cuma

BADEM ve BAL İLE İLGİLİ PÜF NOKTALAR ?

Badem :  Bademlerinizi toz şekere bulayarak tencerede kızartınız. Çok lezzetli ve gevrek bademler elde edeceksiniz.



Bal : Saf olup olmadığını anlamak için bir kaşık balı soğuk suda ezin. Eğer su beyazlaşıyorsa, içinde nişasta yada un var demektir. Bal kavanozunu serin ve ışık almayan bir yerde ağzı açık olmayacak şekilde saklarsanız. hem balınız bozulmaz hem de besin değerlerinde bir eksilme görülmez.


Deneyen varsa yorum olarak sonuçlarını yazabilir :)


0 yorum :

Yorum Gönder

 
Back to top!