Searching...
Facebook Menü Kodu, koddostu tarafından hazırlanmıştır.
Sitenize Eklemek İçin Tıklayın

Bu çalışma Creative Commons Attribution 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.
Kod içerisindeki bu uyarının ve diğer telif ibarelerinin/linklerinin kaldırılması yasaktır.
Sitemize Facebook Menüsü ekledik! Menümüz sayesinde site içinde arama yapabilir, sayfaya yorum yapabilir ve diğer pek çok işlevden yararlanabilirsiniz http://herdakikayeniyenibilgiler.blogspot.com/ !

Sponsorlar

24 Eylül 2013 Salı

BAMYA ve BEŞAMEL SOS HAKKINDA BİLGİLER !!!

   Bamya : Bamya pişirirken genelde salyalı bir görüntü ortaya çıkar. Bunun olmaması için bir limonu ikiye bölün ve kabuğu ile birlikte tencerenin içine atın. Bamyanız hem daha lezzetli hem de salyasız olacaktır.




  •  100 gr. bamyada günlük magnezyum ihtiyacımızın üçte birini karşılayacak ve günlük demir ihtiyacımızın hepsini sağlayacak seviyede zengin minerel vardır.

  Beşamel Sosu : Bu tarz sütlü soslarda , tuz sütü keser. O yüzden kıvamı bulduktan sonra tuzu eklerseniz daha lezzetli bir sonuç elde edebilirsiniz.



BEĞENDİYSENİZ YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN :)


0 yorum :

Yorum Gönder

 
Back to top!