Searching...
Facebook Menü Kodu, koddostu tarafından hazırlanmıştır.
Sitenize Eklemek İçin Tıklayın

Bu çalışma Creative Commons Attribution 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.
Kod içerisindeki bu uyarının ve diğer telif ibarelerinin/linklerinin kaldırılması yasaktır.
Sitemize Facebook Menüsü ekledik! Menümüz sayesinde site içinde arama yapabilir, sayfaya yorum yapabilir ve diğer pek çok işlevden yararlanabilirsiniz http://herdakikayeniyenibilgiler.blogspot.com/ !

Sponsorlar

25 Haziran 2013 Salı

Burçlar ?

Siz Hangi Burçtansınız ?

OĞLAK sevdikleri ve sevmediklerine karşı Çok farklıdır! Seni seviyorsa kıymetini bilmelisin. Herkes'i kolay kolay sevemez.

BALIK için herşeyden önce Sevdikleri gelir. Sevdikleri için "Yapamıcağı" hiçbirşey yok. Eğer seni seviyorsa kıymetini bilmelisin..

KOVA özgür ruhludur, Israr edilmesinden, üstelenmesinden, üzerine gelinmesinden ve devamlı birşey istenmesinden hiç hoşlanmaz.

İKİZLER istediği zaman istediğini "vezir'de" eder "rezil'de" O'na nasıl davranırsan, O'da sana öyle davranır. İyiye iyi, Kötüye çok kötüdür.

YAY kimse için kendinden ödün vermez! O'nu olduğu gibi kabul etmen gerek, Çünkü kimse için kişiliğinden ve kendinden ödün vermez.

AKREP birşeyi gerçekten istiyor ve aklına koymuşsa, yapar ve alır. O'nun yanında olman gerekir. Karşısında olmak her zaman kaybettirir.

TERAZİ'ye karşı ASLA emri vaki yapmaman gerekir. O'ndan istemeyi bileceksin yoksa yapmamak için herşeyi yapar! ve Yalnızca isterse yapar.

BAŞAK için şifre "dürüstlük" ve "insanlıktır" O'nlar çok sağ duyuludur kimseyi kırmak üzmek istemezler. Onların kıymetini bilmeniz gerekiyor.

ASLAN doğuştan lider, Seni bir kere sevmemişse, bir daha sevmez. Bir insanı bir kere Sever, bir kere Siler. O'nun 2ci şans'a yeri yoktur.

YENGEÇ zeki ve pratik zekaya sahiptir. Bilmediği şeyler hakkında yorum yapmazlar ama bir konu hakkında bir fikri varsa Boşa konuşmuyordur.

BOĞA inatçı'dır. O'na karşı ne olursa olsun ASLA ve ASLA inat etmemen gerekir, inat'ı sen kazanmış bile olsan Sonunda O'nu kaybedersin.

KOÇ yanındaki insanları "ihanet" ve "yalan" olmadığı sürece ASLA bırakmaz. Ne olursan ol O'nun karşısında dürüst Ol gerisi Önemsiz.



0 yorum :

Yorum Gönder

 
Back to top!